SAHABAT :))

ni sayang sayang saya !
SAHABAT ,

 Tajuk besar hari niy sahabat , orang kate mmg susah nak crik sahabat !  aku memang sokong , sebb nak carik sahabat yang mase senang belambak kat sini , kat tepi jalan pown bole jumpa . tapi sahabat tok same2 menangis bila kita menangis memang susah gile ! aku terkir nak tulis pasal benda niy sebab pengalaman aku , nak share la ngn korang2 kan . start dari aku form 1 aku nak jumpe teman teman sayang aku niy ,  owh my sayang AMANINA , NABEELA , NADHIRAH , AZUREEN . IZZAH , FATHIAH  , n last kumbang kami yang istimewa ZAID . aku sayang korang dowh ! tibe2 teringat kite hingus2 dolu dolu , hahaha :)) ish nak cium2 la korang sampay tak nak lepas ! HAHA J 7 years kan kite kenal , fuhh banyak kot dugaan yang kite tempuh , actually aku niy sorang yg appricate member , chewah ! sebb nta la memang sifat semula jadi yang ade dalam diri , wawawaw J tapi tuh la , nobody perfect right ? mmg la , ade gado dulu  , kadang2 aku ase aku yg carik pasal kan ? haha J tapi kawan , saya mintak maaf ya ?! janji tak buad dah ! kalau saya buad lagy denda saya eh ? hehehe .  sebab tu , bagi aku sahabat dari penting dari pakwe , tapi kalu nak bandingkan tido nagn sahabat , aku pilih tido , hahah . joke je , sebab nye kan , cube korang pikir ,kalau korang ade kat hostel , kalau korang sakit sape yg bg korang ubat ? pimpin korang nak g hospital ? tolong beratur kat dewan makan tok korg ? sape pakwe korang or sahabat ? sabat kan ? that why , bg aku tak salah lebihkan sahabat dari pakwe , kite tak rugi ape pown , kumbang bnyak kat luar2 sane kan . hehe  ade 1 part yg aku paling hangin kalau aku ajak hang out ,

Aku : we , jum kuar , hang out ke ? boring doo .
Dia : naik ape ?
Aku : naik ktm la . nape ?
Dia : owh , law tu tak leh la sebab pkwe aku tak bg  , nanty himpit ngn lelaki , bangla , dia marah , dia tak suke  agypown kan dose la nty.
Aku : ( aik ? kalu dia hang out ngn balak dia nek ktm gak , berhimpit gak , tapy bukan ngn bangla , ngn balak dia la kan  . balak diakan jantan . dosa ? yg korg dalm ktm peluk sakan tu ape ? bukan dose ? ) ni dalam aty la , heheh


2011
 Now , sume dah kejar impian masing2 , ad yang ke selatan jauh sane . tapi kitorg tetap contact , kat cini aku nak tunjuk kat korang yg betapa kuat nya PERSAHABATAN kami , myb mungkin ade korang rase korg nye persahabatan ngan member korang lagy BEST ngan GEMPAK tapy aku peduli ape kan , niy blog aku , haaa , hey aku joke okeh ?! hehe
Aku sekarang form 6 , aku jumpe ramai kawan baru , sume okeh , best jugak , tapy MEMBER aku tetap best ! hahaha :))



luah perasaan cikit niy :))



Ok , aku nak luah perasaan sikit , aku ade kenal hamba ALLAH niy , she nice ,kind ,n sume yg manis2 kat dia lah , tapi aku bengang kan , kenapa dia tak de membe hah ? owh myb dia nak kawan sume orang ? okey aku accept kalu dia cakap cm tuh kat aku , tapi aku tetap tak puas hati , aku bukan nak hukum dia or ap , tapi aku tgk dia ni cm ade something . aku cube carik ape yg tak kene pada dia eh ? haa . baru aku tahu , dia niy jenis yang nak kawan ikot mood dia , kalu dia nak kawan orang ni dia kawan , kalau tak nak , dia akan wat tak tau je , aku selalu kene kot , tuh  nak luah kat cini , taapi abis kat cini2 jeh la kan , jangan cite kat sesape okeh ? hahaha
 

2 comments:

niyna | rara said...

yeah, BFF forever!
hmm yg luahan haty ni sape pulak..?

errr, pcnta bhase mne..? hahahahaha

amalinaizyan said...

nta , huhu

dea tade , mampos sudah , kaw je kawan ngn dea