stop berBLOG dan berFACEBOOK . Kenapa ?

salam allz! 
rindu nak blog walking meh . 
Harini entry aku sikit je ,
SEBAB ?


lagi berapa minggu nak exam STPM . 
masalah yang aku hadapi sekarang ni adalah  . .
eh bukan tension study la sayang ,
tapiii . .

berfacebook dan berblog ni .

adoi . macam mane nak dtop bende ni . asek2 gatal je tangan nak connect internet .
ish ish . ni memang sala sendiri , 
masalah nye nak buat mcam mane ni sayang ?
dah penat nak tahan diri dari berfacebook ni , ta tahu nak buat macam mane , huuu :(


okeyh tadi plan nak bagi BB kat ibu , suh dea simpan kat tempat yang selamat sampai ak umemang tak boleh nak jumpa BB ni . 
tapi takot menyesal pulok .hehehe . 
macam mane nak buat ni ,
any suggestion ?
pliz help nina lu'lu . 
nanti nina belanje coklat besar okeyh ? hehe 
nina cube untuk tahan berfb selama 1 bulan ni . untuk fokus STPM . 
ni malam terakhir . chewah , hehe
hope semua baik baik saje . 
dan doakan aku tebaik ,
semuga berkat doa kamu kamu semua aku berjaya , 
siapa tahu kan ?


p/s : to all candidate STPM 2011 semuga berjaya alam exam ni . 
ingat mase depan kita semua .
buat yang terbaik 
doa dan solat jangan lupa :)
ikhlas dari : ninaizyan :)

2 comments:

Mohd Zakwan said...

suruh mama sorok je BB n laptop .habis cite !
dan tolong kuatkan iman anda dari berfacebook dan berblog yee.hehe :)
btw, gudluck for your STPM !

Jom la singgah Blog Zakwan pulak :)

NINA LU'LU said...

@Mohd Zakwan jangan lah . sedih la kite . hehe . tq sebab ish ye zakuan