CONTEST NINA LULU :)


hari ini tibe tibe rase nak buat contest la . dan mulai hary ini nak start gune NINA dalam blog sebab lagy sopan kan ~ . okeey seperti tajuk diatas kan , nina nak nak buat contest untuk gadis gadis yang cantik yang suke sangat bergaya dengan SHAWL , PASHIMA , tak kesah la . 

macam ni , nina sendiri sangat GILA kan pashmina , pantang nampak pashmina kat mane mane mesti beli . sampai ibu warning suruh nina jangan beli pashima lagi ~ tapi mane bole . dah minat :( so nak beli jugak .
disebab kan minat ni jugak nina nak buat satu contest untuk kamu semua . nak join ke ? boleh tak de masalah . nina terima dengan terbuka , dan galak kan gadis gadis cantik yang pandai bergaya dengan pashimina tuw join contest ni . 

HADIAH .

eh3 belum ape2 dah tanye pasal hadiah yer . okeyy tape nina tak kesah . hadiah tak de lah lumayan sangat . tapi berupa wang tunai dan hadiah istimewa daripada nina :) eh3 nina tak tipuu . swear ! sebab tujuan nina buat contest ni sebab nina nak merapat kan hubungan dengan semua pembaca yang sudi KLIK link nina bila nina post kan entry . terima kasih banyak - banyak yaw .  ikhlas dari hati *sebak

syarat penyertaan . 

anda mesti warganegara MALAYSIA
perempuan ya :)
sopan
kreatif
gambar mestilah yang asli . jangan EDIT .
gambar berkumpulan diterima ( tapi yg dapat hadiah yg hantar je :D )
gambar mestilah mengikut tema iaitu mengayakan 
pashmina ( pelbagai jenis )
atau
shaawl ( pelbagai jenis )
atau 
selendang ( pelbagai jenis )

apabila dah inbox atau join pada nina , sertakan
nama 
umur
ucapan untuk promosikan gambar kamu ya :)
dan yang paling penting 
sebelum inbox pada nina beri salam dulu ya , jangan main terjah je , kita kan orang ISLAM :)

pemilihan untuk gambar yang terbaik berdasarkan undian atau LIKE dari mane mane pihak  dan nina sendiri . anda juga dibenarkan mempromosi gambar anda mengikut cara anda tersendiri :) dan sebarang gambar2 yang anda bagi pada nina dan nina siarkan dalam page nanti nina tak akan bertnggungjawab ya sekiranya berlaku ade orng copy ke atau ape2 . 

BERMINAT

okey , cam mne nak join ? tulis entry tentang contest ni okeyy . tulis panjang panjang pon tape :) CREADIT untuk nina jangan lupe .HAHA . TAPI yang tak ade blog tu boleh terus inbox gambar anda itu FB nina lulu .bukan tu saje , anda yang tak de blog perlu dan wajib mempromosi kan FANPAGE nina apabila nina dah terima contest anda ya :)
~ gambar akan dipromosi setiap hari mengikut kemampuan nina :)  kalu nina tak promosi tu jangan lah maki maki ya :) mungkin sibuk .

marilah same same kita memeriahkan contest ini :) tarikh bermula 20 DISEMBER 2011 hingga 20 JANUARI 2012 . pemenang pula nina akan umum kan di pade NINA Lu'lu Story atau di blog nina atau di facebook nina sendiri :)    

jom kite meriah kan contest ni dengan gambar gambar yang menggayakan PASHMINA dan sewaktu dengan nya dengan gaya yang menarik dan paling penting SOPAN .
exited pulakk ~~~~

tak paham ? bole tanye difanpage nina okeyy


 

16 comments:

❀ ERAH ❀ said...

Salam nina...
sis. ingt nak join jugak la..
p kalau sis. letak gambar orang lain boleh tak.??
mayB gambar anak or my parents..tak pn my sis....boleh tak dear...??nanti bagi tahu kat shoutbox sis. k...thankz dear..

NINA LU'LU said...

@❀ ERAH ❀ sis . boleh sis . tade masalah :)

NINA LU'LU said...

@❀ ERAH ❀ sis . boleh sis . tade masalah :)

Fieka said...

Um0 sya baru 13 thun, bleyh x kalu nk j0in skali???

Schaza said...

Salam..
Nina Scha letak link kat sini tak pe kan...

sayang Nina yang comel ni...

http://sharifahnabilahselamanya.blogspot.com/2011/12/contest-nina-lulu.html

nasha sanza said...

tak faham lah..nak upload gambr dekat fb je..kat blog tak payah ke buat entry,sorry akak lembap sikit..

❀ ERAH ❀ said...

salam dear..
dh join dan hantar dh...heheh

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/12/contest-nina-lulu.html

NINA LU'LU said...

@Fieka bole sayang . asal kan warganegare malaysiaaa :)

NINA LU'LU said...

hehe . okeyy dear

NINA LU'LU said...

@nasha sanza entry kalu nak buat pon bole syg :) tanak buat ? ala buat lah . hehe . sorry kalu tak jels . inbox pic nasha dalm fb akk . jels tak ?

Kim Nana said...

Join :)

http://bellasayangseseorang.blogspot.com/2011/12/contest-by-nina-lulu.html

nur amylia said...

salam , sis kalau bg gmbr my sis boley x?

nur amylia said...

salam , hy , saye join :)
http://belogawekchoco.blogspot.com/2011/12/contest-by-nina-lulu.html
thanks kak ,

Ainina Faseeha said...

nina join...!

http://bantalhijau.blogspot.com/2011/12/contest-nina-lulu.html

junowncelf said...

salam nina..
saya join..
http://junowncelf.blogspot.com/2011/12/shawl-contest-by-nina-lulu.html

aisyah sweetie said...

assalamualaikum kaq nina..:)
saye join yer..tengs..
http://aicha-needsomeone.blogspot.com/2011/12/mlm-ney-aisyah-nk-join-contest-by-nina.html