setelah berusaha . Alhamdulillah !


hye all my lovely reader :) ada sihad ka ? first nina nak mintak maaf sebab ade pic yang nina tak sempat nak post dekat NINA Lu'lu Story sebab busy sesangat :) sorry ye , jangan la marah nanti nina merajuk . HAHA  *gedik :)

sebenar nya nina nak kongsi berita yang sesangat gembira dengan semua lovely reader . ape eh ? eh3 bukan nak kawin . hehe . kan sebelum ni , nina agak sibuk mencari kerja kan ~ so berita yang gembira  adalah .

jeng jeng  . . . .

NINA DAH DAPAT KERJA !

Itulah hakikat nya . HAHA . alhamdulillah syukur sebab setelah penat berusaha nina dapat kerja ~ kerja ape ? nak tahu ? nanty nina bagi tau . hehehe . nanti bile nina dah dapat gaji boleh lah nina bagi hadiah yang istimewa untuk pemenang contest nina lulu kan ~ hehe . special lah untuk korang tande nina hargai korang sangat ~ setakat nak belanja KFC pon bole ` kalu nak mintak lebih2 tak boleh lah ~ hehe . terpakse menagih kat churp churp ngn nuffnang . ahakz !

okeyy pade yang nak sertai contest nina lulu . masih available . boleh sayang . jum3 . syarat syarat dea . okeyy lah demi kamu ni KLIK SINI SAYANG . bace sampai habis okeyy . yang tak ade blog juga boleh menyertai contest ni . jangan risau . KLIK SINI SAYANG  . hehe .

ape ape kemusykilan . mari sini SAYANG . . okeyy selamat ye semua :) 




6 comments:

niyna | rara said...

congratz. keje elok2 ye. hehe

NINA LU'LU said...

@niyna | rara tq babe . sayang kau :)

aqmahoocyunkqamo said...

ko keje pe beb..?

ainol akasyah said...

tahniah..nanti gaji 1st ley blanje akak hehe..slalu2 la komen2 blog akak :)

NINA LU'LU said...

@ainol akasyah boleh akak . tade hal :) nanti nina singgah blog akak yew , tqvm :)

NINA LU'LU said...

@aqmahoocyunkqamo aku keje buroh kasar :) haha