pentas PILIH KASIH . perlu ke ?


harini aku tak cukup tido . sebab tido pukul 4 pagi .

buat ape ? Qiyamulail ke ? 

*rajin nyeh aku nak buat semua tu . hehe

bukan . aku tak sihat . baru ingat nak study lepas semua sedara pulang dari rumah . 
tapi lain jadinye .
aku TERTIDO .

nak tau aku mimpi ape ?


aku rase aku kesian pada diri aku sendiri sebab sampai sekarang aku masih tak berkesempatan untuk tengok cite ni . ape salah aku ? hehe 
memang lah tengah exam . mak mane bagi kan ? 
gile ape ? kalu kau ta bole jawab exam ade soalan nak tanye 

' tuliskan sinopsis OMBAK RINDU tidak lebih 150 oatah perkataan '

eerr . terpaksa akur dengan segalanya . walawehh . jiwang siot aku . hee :)

bukan pasal tu aku nak cerita .

pasal bende ni




kenape ntah aku nak sangat pegi bende ni .
jangan lah gelak kan aku sayang . 
aku just nak cube ='= 
mane tau ade rezeki kann ?
nak sangat . 

member aku cakap dea nak pegi 10 haribulan ni kat KL CENTRAL .
hati aku membuak buak bile dengar .

sekarang ni masalah pertama nye adelahh .

my sayang .

ish bukan BF . my mom lah !

dea tak bagi . alasan yang same dea akan bagi . cube ubah je

kalu kau ta bole jawab exam ade soalan nak tanye 

' tuliskan faktor - faktor ujibakat PILIH KASIH diadakan . tidak lebih 150 oatah perkataan '

so sekarang ni . my mom ta bgi untuk pegi sane . 
lagi 2 paper saje tapi pliz mom  :(

nak pegiii 




satu hari je . 

tapi patot ke aku pegi ? 

cecube bagi cadangan . perlu atau tidak ?
 ta kisah la positf ke negatif . 
tapi jangan la maki2 pulek ye 
awok ni sensitif :)

ps : sesiape yg sudi add la facebook and follow lha twitter awok okeyy :) 

tq all reader . sayang semua .

SALAM :)

6 comments:

PrimadonnaLady said...

pegi je

NINA LU'LU said...

@PrimadonnaLady TQ SAYANG :)

cik debab said...

awak , gdluck untu exam tu :D awak pegi pentas pilih kasih , saya akan tengok awk :\

✿ wanny ahmad ✿ said...

kite nak tgk akak larh ! hee ~ ^^

NINA LU'LU said...

@cik debab klu berani nk g audition :)

NINA LU'LU said...

@✿ wanny ahmad ✿ kalu masukk // huhu