tak jadi audition PILIH KASIH tapi . .


HARI ini hari yang becamour baur lah .
marah , sakit hati , suke , indah , hehe

bermula jam 6 pagi lepas solat subuh tu bersemangat nak besiap .
sume dah ready .

nak pegi mane ?

larh harini kan 10 haribulan . 

ta ingat lagi ...? 

aku nak pegi dekat  . . .

tekan sini sayang

dah tau kan aku nak g mane ?

eh apepasal gelak ? betul lah . 

tetibe  . . mak aku cakap . 

" nina tak boleh pegi hari ini sebab ibu tak bagi ''
''larh bukan ibu bagi ke hari tu ? ''
''tu hari tu , yang ni hari ini ''
''ala ibu !!!!!!! mane bole buat nina cam ni ?''
''sape cakap tak boleh ?''
''ibu cakap tak boleh ''
awak nak exam . stopp it .

aku sakit hati sangat . serius mmg menangis kuat2 pepagi bute tuw .
aku rase sebasalah yang amat sesangat pade kawan aku yang nak g audition tuw sesame .
kesian dea , sebab malam tadi dah beriyan sesangat ~~

8.30 AM .
aku tertido dan ibu pujuk aku .
hati keras dah beku rase cm tak boleh nak lebur lagi . huu ~
aku stay buat tak tahu . hehe

tetibe ~~

ibu pulak marah , HAHA . aku yg cuak sebab pujukan ibu tak cair kan merajuk aku tapi marah dea yang buat aku cair , HAHA

ibu ibu . penawar , manis , pahit semua dea , sayang ibu . muah  !

mom love you somuch .
even banyak kali kite gado gado manje . aww ~~
tapi kite tetap rapat .

tak jadi g audition ,tapi  ibu ajak aku balek kampung . 
sebab dea tahu aku kecewa sangat . 

agak menenangkan sebab dah lame tak balek ,
rase marah , sakit hati dan sedih HILANG !

ape yang aku belajar , apepon berlaku contoh gadoh dengan kawan ke , even gado ngn BF pon mesty carik IBU kan ?

jangan nak tipu aku kalu korang tak pernah berdengus ataupon melawan cakap ibu kan ?
ingat , SYURGA anak dibawah tapak kaki ibu :)

hargai ibu anda ye sayang . 

yela korang ade BF bole lah tujuuk kat blog kan ? aku mane ade . 
IBU je yang aku ade :)
loveyoumummy <3


add facebook aku and follow le twitter aku kalu sudi okeey .
salam sayang dari NINA LULU



4 comments:

hatiAMIRA said...

hihi . nak jd plakon ekk .

NINA LU'LU said...

@hatiAMIRA MANE de syg . saje suke2 , tp mmg nk sgt g audition tuw ~~

mazeermohamad said...

WOW! kalo dah jadi artis, jangan lupa kat kitorang! :'P

NINA LU'LU said...

@mazeermohamad cam mne nak jadi ? g audition pon ta . huu :(